Politica de returnare

Avem o politică de retur de 30 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 30 de zile de la primirea articolului pentru a solicita o returnare.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, cu etichete, timbru original și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Pentru a începe o returnare, ne puteți contacta la hello@tubi60.ro. Vă rugăm să rețineți că retururile vor trebui să fie trimise la următoarea adresă:

str Principala 1A, Adrianu Mare, MS, 547246, jud. Mureș, România.

Nr de telefon: (004)0726740001

Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite o etichetă de returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi o returnare nu vor fi acceptate. Vă rugăm să rețineți că, dacă țara dvs. de reședință nu este România, expedierea bunurilor dvs. poate dura mai mult decât era prevăzut.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebări legate de retur la hello@tubi60.ro.

DAUNE ȘI PROBLEME

Vă rugăm să vă inspectați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, pentru a putea evalua problema și a o remedia.

SCHIMBURI

Nu se acceptă schimburi la orice articol furnizat de către Flying Bottle SRL pe Site.

UNIUNEA EUROPEANĂ PERIOADA DE REFLECȚIE DE 3 ZILE

Fără a aduce atingere celor de mai sus, în cazul în care marfa este expediată în Uniunea Europeană, aveți dreptul de a anula sau de a returna comanda în termen de 3 zile pentru orice motiv și fără justificare. Ca și mai sus, articolul dvs. trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, cu etichete, timbru original și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

RAMBURSĂRI

Vă vom anunța după ce am primit și inspectat returul dvs. pentru a vă anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, veți fi rambursat automat prin metoda de plată inițială în termen de 10 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca dvs. sau compania de carduri de credit procesează și postează și rambursarea.

Dacă au trecut mai mult de 15 zile lucrătoare de când am aprobat returnarea, vă rugăm să ne contactați la  hello@tubi60.ro.