Ce este Tubi 60?

Tubi 60 este o băutură spirtoasă naturală pe bază de plante. Fabricat din ingrediente de înaltă calitate, complet naturale și conceput pentru a te face fericit, Tubi 60 este o euforie lichidă. Mai mult decât o băutură alcoolică, este un elixir.

Tubi 60 este un lichior tulbure, de culoarea citricelor, cu aspect crud și totuși pur. Este ca și cum creatorii săi au descoperit ceva sălbatic și rar în natură și i-au îmbuteliat magia într-o sticlă.

Magie, de fapt, este un cuvânt bun pentru a descrie efectele înălțătoare ale Tubi 60. Nu te lăsa păcălit de sticla simplă și de prezentarea modestă- Tubi este o băutură de elită, ieșită din comun, care își respectă de fiecare dată promisiunea de fericire pură.

Ingredientele naturale, precum citricele și ghimbirul, îi dau aroma curată, acrișoară și proaspătă. Se poate consuma ca shot sau turnat peste gheață pentru o savoare mai îndelungată. Adăugând aproape orice mixer vei obține un avantaj pe care unii l-ar putea numi nedrept. Tubi 60 cu apă minerală, tonic sau sucuri naturale sunt doar câteva dintre opțiunile care îți vor delecta papilele gustative. 

Vrei să ai parte de cea mai bună experiență Tubi? Consultă pagina cu sfaturi despre Cum să bei Tubi 60.

Caracteristicile unei sticle Tubi 60:

  • 40% alcool
  • Fără gluten
  • Vegan 
  • Kosher
  • 770 ml

Ce gust are?

Gustul unic al Tubi 60 conține o explozie de arome cu adevărat diferită de tot ceea ce ai mai băut până acum.

Prima degustare de Tubi 60 oferă o explozie de arome care dezvăluie noi straturi cu fiecare înghițitură. Este atât de unic încât, pentru unii, poate dura mai mult de câteva secunde procesarea complexității gusturilor de plante. 

Elementele citrice, echilibrate cu un amestec magistral de ierburi și condimente creează o armonie de arome din tot spectrul, care asigură că fiecare înghițitură este lină, în același timp îndulcind mirosul de alcool. Este genul de aromă care, odată ce ai prins-o – te face să vrei din ce în ce mai mult.

Efect

Tubi 60 se bazează pe experiență. Este vorba despre a-i face pe oameni fericiți. Tubi 60 a fost creat pentru a provoca cea mai înălțătoare și pozitivă „senzație” pe care o poate oferi o băutură alcoolică. Această „senzație” de fericire pură a devenit emblema Tubi 60 pentru care băutura este cea mai bine cunoscută. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care renumele Tubi s-a răspândit atât de repede și a călătorit în întreaga lume.

Atunci când cineva este expus la o experiență atât de bună, va dori să îi povestească prietenului său despre ea. Acesta este motivul pentru care Tubi merge mai departe. Dacă întrebi un fan Tubi care s-a convertit la a bea numai Tubi, „De ce să bei Tubi?”. – cel mai probabil răspunsul pe care îl vei primi va fi: „Nimic nu mă face să mă simt la fel de bine ca atunci când beau Tubi.”

Pentru a te asigura că te bucuri de cel mai pur efect Tubi 60, lasă deoparte celelalte băuturi spirtoase și încearcă „doar Tubi 60”.

Nu uita să consumi Tubi 60 în mod responsabil.

Compoziție

Tubi 60 este realizat din elemente citrice, plante, condimente, extracte de arbori și flori, inclusiv ghimbir, mentă, șofran, turmeric, chimen și ginseng etc. Magia Tubi din 60 de elemente. 

Tubi 60 este fabricat manual cu ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate care au fost alese cu grijă pentru a forma un gust unic, bogat și primitor, oferind în același timp un efect înălțător, clar și pozitiv.